Marc de Reus

Marc de Reus is de oprichter van Kyokan Martial Arts. Hij is op 11 jarige leeftijd begonnen met Shotokan Karate bij Sensei Theo Lindgreen in Terneuzen. In 1999 heeft Marc zijn 1e Dan behaald tijdens een examen onder Shihan Wim van de Leur en in 2004 zijn 2e Dan. De 3e Dan werd behaald in 2012.

300_215583_10150171307404872_3903499_n.jpg

Het lesgeven begon tijdens de lessen bij Sensei Lindgreen, eerst voor de jeugd en later ook als assistent bij de beginners. Er zijn nog steeds actieve leden die als beginner al les kregen van Marc. 

In september 2009 werd Kyokan Martial Arts opgericht, een eigen club met een klein groepje van 8 leden en 1 les per week. Inmiddels is de club uitgegroeid tot meer dan 90 leden en vier lessen per week. Kyokan Martial Arts mag tot de grootste Karateclubs van Zeeland gerekend worden.
Sinds enige tijd is er ook een les in Axel, meer gericht op weerbaarheid voor vrouwen en jeugd. Hier worden Karate, Kyusho en een aantal andere technieken tesamen gebruikt om een zo compleet mogelijk scala aan technieken te gebruiken. Geen overbodige technieken, maar wel effectiever.

Naast deze lessen is er nog een speciale les in Terneuzen die alleen bijgewoond kan worden op persoonlijke uitnodiging.

Wat Kyusho betreft is Marc één van de meest ervaren instructeurs op dit gebied. Hij heeft door de jaren heen les gevolgd bij Vince Morris, Patrick McCarthy, George Dillman, Evan Pantazi, Mark Kline, Jim Corn & Gary Rooks. Stuk voor stuk grootheden in Kyusho, allen met hun eigen specialismen.

Kyokan Martial Arts / Trainingslocatie: Schelpenlaan 1 / Terneuzen / contact / privacyverklaring

realisatie: tidi.nl